Adressen toevoegen

Als je een kilometerdeclaratie aanmaakt, moet je een van- en naar-adres opgeven. Op basis hiervan worden de kosten van je reis berekend.

Bij het menu-onderdeel Adressen, kun je veelgebruikte adressen toevoegen. Bij het aanmaken van declaraties kun je deze vervolgens selecteren. Als je bovenaan het overzicht op ‘Toevoegen’ klikt, kom je op de pagina waar je de adresgegevens kunt invullen.

Na het vullen van alle verplichte velden, kun je klikken op ‘Opslaan’. Het zojuist toegevoegde adres verschijnt dan in het adressenoverzicht en kun je direct gebruiken bij het aanmaken van een declaratie.

Bij het aanmaken van een kilometerdeclaratie kun je dit adres selecteren door achter de ‘Van’ en ‘Naar’ velden op het icoontje met de twee pijltjes, die samen een cirkeltje vormen, te klikken. Er verschijnt nu een pijltje in het veld, waarop je kunt klikken om de lijst met adressen zichtbaar te maken.
Een voorkeursadres kiezen
Een voorkeursadres instellen

Je kunt ook een voorkeursadres instellen. Dit doe je bij Mijn Profiel. Vervolgens kun je bij het aanmaken van een kilometerdeclaratie dit adres selecteren door op het blauwe huisje te klikken achter het veld 'Van' of 'Naar'.