Bestanden delen met jouw consultant

Zit je in een implementatieproject en wil je bestanden opvragen die jouw Visma | ProActive consultant eerder met je gedeeld heeft? Of wil je zelf een bestand aanleveren bij jouw Visma | ProActive consultant? Gebruik dan de online map zodat we veilig en efficiĆ«nt data uit kunnen wisselen.

Waar vind ik de online map?

De online map vind je als volgt:
- Log in in jouw Spend Cloud omgeving en navigeer naar het implementatiesite via de knop linksboven.

- Rechtsboven op de implementatiesite is er een klein mapje zichtbaar, waar je op kunt klikken om naar de online map te gaan.

- Je komt nu in een inlogscherm uit. Je zult hier moeten inloggen met behulp van een wachtwoord dat verstrekt is door jouw consultant.

Het wachtwoord kun je opvragen bij jouw consultant als je het niet weet.

Krijg je een melding dat de koppeling niet meer geldig is? Dan kun je contact opnemen met jouw consultant.

Bestanden downloaden

Wanneer je in de online map zit, zie onder elkaar alle beschikbare bestanden staan.
Je kunt eenvoudig op een bestand klikken om het te openen of met rechtermuistoets erop klikken om het te downloaden.

Bestanden uploaden

Wanneer je een bestand wilt delen met jouw Visma | ProActive consultant (bijvoorbeeld een aanleverbestand voor de inrichting van de Spend Cloud), kun je deze eenvoudig uploaden.
Klik op de knop '+ Nieuw' rechtsboven en selecteer een bestand op je computer om te uploaden.

Beveiliging

Voor het delen van de bestanden maken wij gebruik van online map die we faciliteren via ZOHO Workdrive.
  1. Zoho Workdrive wordt gehost op servers binnen de EU.
  2. Alle data wordt encrypted opgeslagen.
  3. De bestanden worden beperkt bewaard. Dat wil zeggen dat de bestanden na afronding van het implementatietraject of maximaal een jaar nadat de online map is gecreƫerd worden verwijderd uit deze map.
  4. Voor meer details over de beveiliging van Zoho WorkDrive kun je hier meer lezen: security Zoho WorkDrive.
Mochten jullie toch liever geen gebruik maken van deze door ons gefaciliteerde oplossing, dan is dat geen probleem. We vragen je dan zelf een voorstel te doen voor een andere methodiek van bestandsuitwisseling.

Wissel geen gevoelige data (zoals persoonsgegevens) onbeveiligd per e-mail met ons uit. In dat geval is er namelijk sprake van een datalek.