Een declaratie beoordelen in de app

Op het moment dat er een declaratie ter beoordeling voor je klaar staat, verschijnt deze op het dashboard in de Spend Cloud App. Indien ingesteld zul je hier ook een notificatie van ontvangen. Via het menu rechts onderin kun je ook navigeren naar 'Te beoordelen' declaraties.

Declaratie beoordelen

Na het selecteren van de declaratie die je wilt beoordelen, kun je op de pagina die volgt de declaratie beoordelen.

Bovenaan staat de naam van degene die de declaratie heeft ingediend met daaronder het bedrag van de declaratie.  Vervolgens zie je de ingediende declaratieregels. Door vooraan op een regel te tikken, opent deze en zie je de codering van de declaratieregel. Je kunt de bijlage openen door op het paperclip-icoon te tikken of door vanuit de geopende regel op de bijlage te tikken.

Onderaan het overzicht van de declaratie kun je de declaratie afkeuren (rode knop) of goedkeuren (groene knop). Met het beoordelen van de declaratie is de actie afgehandeld.

Declaratie in de wacht zetten

Als je een declaratie hebt geopend en deze in de wacht wilt zetten (bijvoorbeeld omdat je nog iets wilt navragen aan een collega), dan kun je op de drie puntjes bovenaan tikken. In het menu dat opent, kun je kiezen voor 'In de wacht zetten'.