Favoriete orders en artikelen

In het menu-onderdeel Favorieten van Inkoop zie je een verzameling van orders en artikelen die jij hebt gekenmerkt als favoriet. Door een orderaanvraag of artikel te kenmerken als favoriet, kun je een order vaak sneller indienen. Je kunt een artikel of orderaanvraag toevoegen als favoriet door op het sterretje voor het item te klikken.

Rechtsboven het favorieten-overzicht staat een knop naar de winkelwagen. Door hierop te klikken navigeer je direct naar de inhoud van de winkelwagen. Vanuit hier kun je orderaanvragen indienen.
Je kunt in het menu-onderdeel Winkelwagen of  via het Assortiment, artikelen kenmerken als favoriet. Deze optie kun je herkennen aan een transparante ster. Als je hierop klikt, zal de ster een blauwe kleur krijgen en wordt het item, na het plaatsen van de bestelling, toegevoegd aan de lijst met favorieten.

Orderaanvragen die via een OCI koppeling (Webshops) worden besteld, kunnen niet worden gekenmerkt als favoriet. De reden hiervoor is dat de beschikbare artikelen en prijzen alleen volledig up-to-date zijn in de webshop zelf. Als  deze informatie niet meer overeenkomt, wordt er een foutieve bestelling geplaatst vanuit Spend Cloud.

Favorieten verwijderen

Toegevoegde favorieten kun je verwijderen door in het favorieten-overzicht op het blauwe sterretje te klikken vooraan een regel. De order of het artikel verdwijnt daarmee gelijk uit het overzicht van favorieten.