Juli release 2020

Module Factuurverwerking
Beperking in filtermogelijkheid 'Medewerker'

We hebben een nieuwe filterinstelling binnen het Archief, Mening vragen, Beoordelen en het Voortgangsoverzicht gemaakt. Deze zorgt ervoor dat je in de selectiemogelijkheden geen medewerkers meer kunt zien en selecteren die niet tot de organisatorische eenheid behoren waar jouw rol onder hangt, of de onderliggende eenheden. De instelling is dus een beperking in het aantal medewerkers dat je kunt zien en selecteren binnen het filter. De instelling geldt tevens voor het veld ‘Ingeboekt door’ bij Coderen, Afgekeurd en Exporteren.
Als jouw organisatie gebruik wilt maken van deze filterinstelling, neem dan contact op met onze Supportafdeling.

Nieuw in de Spend Cloud app

Module Kas & Pas
Periodes afsluiten inclusief Kastelling

Sinds versie 1.35 kun je de kastelling, die soms nodig is om een periode af te sluiten, in de app uitvoeren. Wanneer je een periode afsluit zal de app zelf een kastelling starten als deze vereist is. Bij het tellen van de kas kun je aangeven hoeveel biljetten en munten er van elke eenheid aanwezig zijn. Als er teveel of te weinig kasgeld geteld is, wordt er automatisch een verschilboeking aangemaakt. Zo kun je nu alle periodes volledig afsluiten in de app.

PDF bestanden uploaden en bekijken bij boekingen

Nieuw in versie 1.35 is, dat je ook PDF bestanden kunt uploaden en bekijken bij boekingen. Handig voor online aankopen waarvan de factuur per e-mail binnenkomt!

Bekijk ook de releasewebinar waar deze wijzigingen worden toegelicht:

Werkt de video niet? Probeer deze link: Releasewebinar juli