Outlook instellingen voor automatisch omleiden naar de Postbus

Outlook instellingen voor automatisch omleiden naar de Postbus

Wij adviseren om zoveel mogelijk alleen facturen of contracten binnen te laten komen in de Postbus van de Spend Cloud, zodat de scans vanuit de postbus zo efficient mogelijk verwerkt kunnen worden in de Spend Cloud. Om te zorgen dat er zoveel mogelijk alleen facturen of contracten binnenkomen in de postbus kunnen ook de Outlook instellingen hier op aangepast worden. Hieronder staan twee schermvoorbeelden van de gewenste instellingen:
  1. Voorbeeld 1: Regel met automatisch doorsturen van een mail wanneer deze is vergezeld door een bijlage:

1. Voorbeeld 2: Filters om herinneringen en nieuwsbrieven niet door te sturen op basis van bepaalde trefwoorden: