Overzichten en zoekvelden gebruiken

Heb jij jouw optimale overzicht al samengesteld of denk je dat het nóg overzichtelijker kan? Grote kans dat er mogelijkheden zijn om een Spend Cloud overzicht precies zo te krijgen als jij wilt! Dit laten we graag zien tijdens onderstaande themawebinar. Hierin bespreken we onder andere:
  1. Archieven op regelniveau voor Factuurverwerking en Inkoop.
  2. De mogelijkheden van het selectiebolletje naast zoekvelden, zoals bij rapportages specifiek voor Kas & Pas.
Tijdens de webinar behandelen we ook tips over het uitdraaien van exports met meer dan 2500 regels. Mocht die werkwijze voor jou niet van toepassing zijn, neem dan graag even contact op met support zodat we naar de mogelijkheden in de instellingen van jouw spend cloud kunnen kijken. Ook leggen we uit hoe je data kunt uitsluiten en laten we een paar 'verborgen' velden zien (velden waar je misschien niet vanaf weet).
Klaar om jouw overzichten nóg overzichtelijker te maken? Kijk de themawebinar Overzichten en zoekvelden gebruiken terug!