Partnerdagen 2023

Samen met partners kunnen we specialistische ondersteuning bieden aan organisaties die hun spend processen willen optimaliseren. Hierbij zijn consultancy partners onder andere de (onafhankelijke) processpecialist, zodat klanten de Spend Cloud optimaal benutten. Om de consultancy partners de juiste tools en kennis te geven voor het optimaliseren van Spend Cloud gebruik, hebben we een programma opgezet. Hierbij is het ultieme doel om de Spend Cloud gebruiksvriendelijker en innovatiever te maken.
We organiseren minimaal vier partner events per jaar, waarvan we verwachten dat consultancy partners er minstens twee actief bijwonen. Zo blijf je namelijk op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en is jouw kennis up to date om onze gezamenlijke klanten succesvol te helpen. De events plannen we vaak een maand vooruit, zodat jij je tot twee weken voor de aanvang nog kunt inschrijven. De events wisselen inhoudelijk van programma, dus maken we het programma in de uitnodiging bekend. Belangrijk om rekening mee te houden: tijdens de trainingen wordt geen nadruk gelegd op wensen aangaande de ontwikkelingen van nieuwe software functionaliteiten.

De partnerdagen vinden afwisselend online en op locatie plaats. Voor een online dag is het enige dat je nodig hebt, is een apparaat met een webcam, geluid en een goede internetverbinding.