Releasenotes februari 2024

Spend Cloud Webversie

Verificatiestatus van saldo rekeningen
In ons streven naar een betere gebruikerservaring in de Spend Cloud, hebben we een aanpassing doorgevoerd die jou als applicatiemanager inzicht geeft in de verificatiestatus van saldo rekeningen. Per saldo rekening kun je direct zien of deze goedgekeurd is of dat er nog openstaande acties zijn.

Spend Cloud App

Saldo zichtbaar op het dashboard en verbeterde boekselectie
In december hebben we het app-design specifiek aangepast voor Kas & Pas-gebruikers, waarbij het herziene dashboard direct de passen van de gebruiker toont in plaats van het boek waartoe de medewerker toegang heeft. Na waardevolle feedback hebben we het ontwerp verder verfijnd, met nog duidelijker zichtbaar saldo in het boek op het dashboard en vereenvoudigde navigatie naar een specifiek boek. We zijn dankbaar voor de input waarmee we het product en de app continu blijven verbeteren.

Verbeterd overzicht met release notes
In aanvulling op onze maandelijkse release-e-mails, willen we je wijzen op een verfijnd overzicht van release notes. Hoewel deze functie al langer beschikbaar is, hebben we nu extra inspanningen geleverd om het bijhouden van problemen en foutoplossingen consistenter te maken. Hier vind je beknopte details over kleine verbeteringen en opgeloste fouten. Grote releases zullen ofwel in een aparte e-mail worden gecommuniceerd en/of worden benoemd in de releasemail. Dit overzicht is eenvoudig toegankelijk in het menu-onderdeel 'Release notes', te vinden via het uitklapmenu onder jouw naam. We hopen dat deze verbeteringen de informatievoorziening nog duidelijker maken.

Kijk hier de releasewebinar terug

Helemaal onderaan deze pagina's kun je de slides van de releasewebinar downloaden. De opname kijk je hieronder terug.