Voortgang factuurverwerking monitoren

Om de voortgang van het factuurverwerkingsproces te bewaken, houdt de Spend Cloud bij hoeveel factuurregels er op dit moment in behandeling zijn bij een medewerker. In het menu-onderdeel 'Voortgangsoverzicht' zie je een overzicht van hoelang en hoeveel factuurregels in behandeling zijn bij de medewerkers. Je kunt in dit overzicht op basis van verschillende criteria een selectie maken, zoals van een  administratie en organisatorische eenheid.

Door op de naam van een medewerker te klikken krijg je een overzicht te zien van deze facturen. Door op de factuur te klikken, kun je deze bekijken. Vanuit dit overzicht kun je ook makkelijk een e-mail versturen naar een medewerker om navraag te doen over de nog niet beoordeelde facturen.

Voortgang in betalingstermijnen

Door op deze knop te klikken, zie je een overzicht van de voortgang per factuur, beredeneerd vanuit het betalingstermijn. Zo kun je bijvoorbeeld zien welke facturen met hoeveel dagen het betalingstermijn al zijn gepasseerd. Je kunt in dit menu-onderdeel diverse filters gebruiken om een selectie van facturen te maken, zoals crediteur, factuurdatum en nog veel meer. Je kunt jouw overzicht ook exporteren naar een csv- of Excel-bestand.