Wachtwoord wijzigen en aanmaken in de app

Je kunt via de instellingen in de app jouw wachtwoord wijzigen. Als je nog nooit een wachtwoord hebt aangemaakt, bijvoorbeeld als je account net nieuw is, dan kun je een nieuw wachtwoord aanmaken in de app.
Als je in jouw omgeving inlogt middels SSO, kun je hier niet je wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord wijzigen/aanmaken

Als je bent ingelogd in de app, kun je deze stappen volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen:
  1. Tap in de balk onderin op het menu-icoon (de bolletjes en streepjes).
  2. Onderaan vind je ‘Instellingen’. Tap hierop.
  3. Bij het kopje ‘Beveiliging’ kies je voor ‘Wijzig wachtwoord’.
  4. Vul je huidige wachtwoord in. Als je deze niet weet of nog geen wachtwoord hebt, tap je op ‘Ik weet mijn wachtwoord niet’. Via e-mail ontvang je dan een tijdelijk wachtwoord dat je vervolgens kunt gebruiken om een nieuw wachtwoord mee in te stellen.
  5. Vul je nieuwe wachtwoord twee keer in. De voorwaarden die jouw organisatie aan het nieuwe wachtwoord stelt, worden direct gecheckt.
  6. Bevestig je nieuwe wachtwoord. Hiermee kun je vanaf nu inloggen in de webversie van de Spend Cloud.