Statistieken

Op de Statistiekenpagina van Contractbeheer vind je verschillende statistieken met betrekking tot de contracten die zijn verwerkt via Spend Cloud. In dit overzicht zijn verschillende 'Top-5'-statistieken direct beschikbaar. Zo zie je bijvoorbeeld direct:
  1. de top-5 contracten met de hoogste jaarlijkse kosten;
  2. contracten met de langste doorlooptijd;
  3. medewerkers met de meeste contracten;
  4. relaties met de meeste contracten;
  5. en nog veel meer!

Je kunt op de Statistiekenpagina van Contractbeheer naar beneden scrollen om de diverse statistieken te bekijken. Ook heb je bij ieder overzicht de mogelijkheid om een csv-bestand te genereren. Wanneer je op de 'Exporteer'-knop in de statistiek klikt, ontvang je een bestand met alle gegevens waaruit deze statistiek is opgemaakt. Dus meer dan alleen de top-5!

Let op: afhankelijk van de hoeveelheid data kan het even duren voordat het bestand klaar is. Je hoeft niets te doen. Je krijgt vanzelf een melding dat het bestand wordt gedownload.

Statistieken inzien van contracten

Bovenaan het overzicht vind je de knop ‘Overige medewerkers/relaties/contracten’. Deze knop brengt je naar een overzicht waar je statistieken per medewerker, contract of relatie kunt genereren. Door de selectievelden te gebruiken kun je bijvoorbeeld per contract een overzicht genereren waarbij je o.a. de jaarlijkse kosten voor dit contract kunt inzien.