Help! Een foutmelding bij het exporteren van facturen naar Twinfield

Help! Een foutmelding bij het exporteren van facturen naar Twinfield

Gebruik je een webservice en lukt het je niet om een factuur te exporteren naar het financiële pakket Twinfield? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben.

De oorzaak wordt mogelijk vertaald in een foutmelding die je kunt zien in het exportverslag. Deze foutmelding krijgen wij terug van het financiële pakket en geeft aan waarom het niet gelukt is de factuur te exporteren. Helaas geeft deze foutmelding vaak niet duidelijk aan wat er moet gebeuren om de factuur toch geëxporteerd te krijgen.

We hebben in dit artikel een aantal foutmeldingen verzameld met daarbij een mogelijke verklaring en wat je kunt doen om het probleem op te lossen.

Twinfield webservice

1. Foutmelding:  The token is not validated
Mogelijke oorzaak: Het token is mogelijk verlopen.
Mogelijke oplossing: Een nieuwe token ophalen. In het volgende artikel lees je hoe je dit doet vanuit de Spend Cloud: https://support.spend.cloud/portal/nl/kb/articles/access-tokens-voor-koppeling-met-financieel-pakket-beheren-in-de-spend-cloud
  1. Foutmelding:  Could not connect to host
Mogelijke oorzaak: Ook bij deze melding is het Token is mogelijk verlopen.
Mogelijke oplossing: Een nieuwe token ophalen. In het volgende artikel lees je hoe je dit doet vanuit de Spend Cloud: https://support.spend.cloud/portal/nl/kb/articles/access-tokens-voor-koppeling-met-financieel-pakket-beheren-in-de-spend-cloud

1. Foutmelding: Dimensie ('') komt niet voor in administratie ('')
Mogelijke oorzaak: De betreffende crediteur of een van de andere verbijzonderingen komt in Twinfield niet meer voor bij de administratie.
Mogelijke oplossing: In Twinfield de crediteur of verbijzondering toevoegen of vrijgeven bij de betreffende administratie.