Juni release 2022

Nieuw in de Spend Cloud

Module Inkoop
Nieuw in de Spend Cloud module Inkoop: ASI!
De afgelopen maanden hebben onze developmentteams onder andere hard gewerkt aan een Advanced Supplier Integration (ASI). Dat is eigenlijk precies zoals het klinkt: een geavanceerde integratie met leveranciers, eentje die verder gaat dan een normale (webshop)koppeling. Daarbij voegen we geavanceerde API- en OCI-koppelingen samen met verbeterde standaarden om de ultieme koppeling te creëren. Wat een API-koppeling precies is, leggen we uit in deze blog

Naast dat je daarmee zelf een order kunt updaten binnen de Spend Cloud, zorgt ASI er ook voor dat de leverancier een order kan bijwerken! Dat is handig als er extra kosten voor gewicht, verpakking of statiegeld bijkomen. Deze extra kosten staan natuurlijk op de factuur en met ASI komt de order overeen. Benieuwd naar 6 redenen waarom ASI beter is dan de ‘normale’ inkoopkoppeling? Dat lees je in deze blog

De nieuwe ASI-techniek hebben we als eerst toegepast op leverancier Jumbo Supermarkten. Je leest alles over de instellingen voor ASI in de kennisbank van de Spend Cloud Portal. Wil je de geavanceerde koppeling met Jumbo Supermarkten activeren? Neem dan contact op met onze Supportafdeling via support@proactive.nl. Wil je meer weten over de mogelijkheden met andere leveranciers? Neem dan contact met ons op met onze afdeling Technical Consultancy via technicalconsultancy@proactive.nl.

Nieuw in de Spend Cloud App

App Versie 1.67

Nieuw ontwerp declaraties en boekingen
We hebben de schermen waarin je een declaratie en boeking toevoegt vernieuwd!

Onze design lead Daan is benieuwd wat jij van het nieuwe ontwerp vindt: "We hebben het aantal kliks verminderd en het duidelijker gemaakt waar je typt door het veld op te lichten. We hopen dat dit bijdraagt aan het makkelijker invullen van een declaratie en boeking."

Je kunt het nieuwe ontwerp activeren via Instellingen>Experimentele functies en laat ons weten wat jij ervan vindt!
Na de testperiode zal het nieuwe ontwerp standaard voor iedereen worden geactiveerd.

Releasewebinar

Bekijk hieronder de releasewebinar van juni waarin we alle nieuwe functionaliteiten behandelen: