Hi, ik ben DIRK, jouw kennisnavigator

Hallo en welkom! De Spend Cloud Portal heeft vanaf 10 juni 2024 een nieuwe naam: Dirk. Je vraagt je misschien af, "Wie is Dirk, en waarom is alles naar hem vernoemd?" We zijn enthousiast om het verhaal achter deze verandering met je te delen.

Deze verandering is gedaan ter ere van Dirk, onze CTO, die al 25 geweldige jaren bij ons bedrijf is. Om Dirk’s 25-jarig jubileum te vieren, wilden we iets speciaals doen om zijn enorme bijdragen en onwankelbare toewijding te erkennen.

Dirk is de hoeksteen van ons bedrijf, een lopende encyclopedie van kennis, en de go-to persoon voor antwoorden over ons bedrijf en producten. Dirk's enorme expertise en voortdurende steun hebben ons door talloze uitdagingen en innovaties geleid.

Om Dirk’s ongelooflijke bijdragen te eren, hebben we onze Portal hernoemd naar DIRK, wat staat voor Digital Information Resource Knowledgebase, omdat het net als de man zelf ontworpen is om jouw ultieme bron van informatie en ondersteuning te zijn.

Hier een leuk weetje: Dirk is niet alleen een tech-genie, maar ook een grote fan van Linux en pinguïns. Daarom bevat ons nieuwe icoon een pinguïn – een knipoog naar Tux, de Linux mascotte. Net zoals Dirk altijd klaar staat met antwoorden op elke vraag, zal DIRK hier zijn om je te helpen met alles wat je moet weten over onze Spend Cloud.

In Dirk vind je:
1) Kennisbank: Alle instructies voor taken die je kunt uitvoeren in Spend Cloud.
2) Community: Alle ingediende wensen voor onze softwareontwikkeling, alleen toegankelijk voor applicatiebeheerders.

Of je nu een trouwe gebruiker bent of het voor het eerst ontdekt, lees meer over hoe Dirk je kan helpen de antwoorden te vinden die je nodig hebt.