Mei release 2021

Nieuw in de Spend Cloud

Module Inkoop
Waarschuwing bij afleverdatum in het weekend

Bij het aanmaken van een nieuwe order kun je een gewenste afleverdatum kiezen. Het kan zijn dat je hier een datum kiest die in het weekend valt. De Spend Cloud geeft nu een waarschuwing bij het veld als dit het geval is. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk iets in het weekend laat afleveren. Op deze manier kun je zelf bepalen of je de datum nog wilt aanpassen of niet.

Afleverdatum in het weekend
We hebben deze melding toegevoegd naar aanleiding van een idee uit de Community van de Spend Cloud Portal. Dat idee was om een afleverdatum in het weekend niet mogelijk te maken. We hebben gekozen om een waarschuwing te geven in plaats van het helemaal niet mogelijk te maken. Zo blijft het systeem flexibel voor iedereen. Daarnaast gaat het om een gewenste afleverdatum en gaat de leverancier over de uiteindelijke afleverdatum.

Nieuw in de Spend Cloud App

App-versie 1.48

Melding bij gebruik verouderde versie

Op het moment dat je de app kunt updaten naar een nieuwe versie, zul je hier een melding van krijgen. Je kunt dan direct vanuit de melding de app updaten naar de nieuwste versie. Zo maak je altijd gebruik van de nieuwste functionaliteiten.

Accounts verwijderen

Vanaf versie 1.48 is het mogelijk om niet alleen je eigen account uit de app te verwijderen, maar ook het account van een andere gebruiker. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer een collega uit dienst gaat en nog wel zijn/haar account op de gedeelde telefoon/tablet heeft staan.

Hier kun je de instructie vinden over hoe je een account in de app kunt verwijderen.

Releasewebinar

Kijk de webinar via de opname hieronder terug.