Een account verwijderen in de app

Een account verwijderen in de app

In de app is het mogelijk om één of meerdere accounts gekoppeld te hebben op een telefoon of tablet. Vanuit jouw gekoppelde account kun je jouw account of dat van een andere gebruiker verwijderen. Door een account te verwijderen kun jij of een andere gebruiker niet meer inloggen in de Spend Cloud via die telefoon/tablet. Jouw Spend Cloud account blijft nog wel bestaan en kun je dan nog wel benaderen via de webversie. Ook zou je op een later moment jouw account weer kunnen koppelen aan de telefoon/tablet.

Het verwijderen van een account van een andere gebruiker die dezelfde telefoon gebruikt, is handig in het geval iemand uit dienst gaat bijvoorbeeld. Je hebt met het verwijderen van het account nog niet de medewerker op passief gezet. Lees daarvoor ook dit artikel over uitdiensttreding

Een account verwijderen

Om een account te verwijderen van de app neem je de volgende stappen: 
1. Ga vanuit het overzicht-menu (het derde icoontje in de app-menubalk) naar 'Instellingen'. 
App-menubalk
2. Kies voor 'Beheer accounts'. 
3. Tik op het prullenbakje van het account dat je wilt verwijderen. 
4. Bevestig je actie door voor 'Verwijderen' te kiezen. 

Het Spend Cloud account is hiermee van de telefoon/tablet verwijderd. Het account is nog wel actief en te benaderen via de webversie.