Oktober release 2023

Module Inkoop

Categorieën structureren
Je kunt leveranciers koppelen aan één of meerdere categorieën. Dit is belangrijk, omdat het bestellers helpt met navigeren en op die manier snel bij de juiste leverancier te bestellen. Via Applicatiebeheer / Inkoop / Categorieën kun je de bestaande categorieën beheren.

We hebben het structureren van de categorieën nu vereenvoudigd. Zo kun je nu in twee klikken een categorie onderdeel maken van een andere categorie. Hierdoor kun je meer structuur aanbrengen tussen hoofdcategorieën en subcategorieën.

Om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken, is het noodzakelijk maximaal tien hoofdcategorieën in te richten. Daaronder kun je werken met subcategorieën. Deze aanpassing is belangrijk in het vooruitzicht van toekomstige Spend Cloud-verbeteringen. We zijn namelijk momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe bestelpagina. Deze pagina zal een stuk gebruiksvriendelijker zijn wanneer je maximaal tien hoofdcategorieën hebt.

De Spend Cloud App

Apple Pay
Vanaf begin november zal het mogelijk worden om Apple Pay te gebruiken voor je Spend Cloud Card. Om dit te doen voeg je jouw Spend Cloud Card toe aan de digitale wallet op je iPhone, iPad of Apple Watch.

Let op! Later zal het ook mogelijk worden om via Google Pay of Samsung Pay te betalen met je Spend Cloud Card.

Pasinstellingen
Momenteel kunnen alleen applicatiebeheerders via Applicatiebeheer / Kas & Pas / Pasbeheer de pincode van een Spend Cloud Card wijzigen. In de toekomst kunnen ook pasgebruikers zelf de pincode wijzigen via de Spend Cloud App. Zodra dit beschikbaar is, krijgen gebruikers hiervan een melding in de app.

Releasewebinar

Bekijk hier de opname terug.