Oktober release 2021

Module Factuurverwerking
Het verbeterde matchen

We hebben het matchen van facturen en orders verbeterd.

Met de verbeterde manier van het automatisch matchen van PDF facturen, zullen er betere matchvoorstellen worden gedaan door de Spend Cloud. Dit bespaart handmatig handelen en tijd bij het verwerken van de facturen.

Inmiddels maken al onze klanten die de modules Factuurverwerking en Inkoop hebben, gebruik van het verbeterde matchen

Nieuw in de Spend Cloud App

App-versie 1.54

Jouw mening telt!
Elk half jaar stellen we onze gebruikers de vraag: Zou jij de Spend Cloud aanbevelen aan een vriend of collega? Dit is de zogenaamde NPS-vraag. NPS staat voor Net Promoter Score en deze berekenen we om inzicht te krijgen in hoe tevreden Spend Cloud gebruikers zijn. Zo kunnen we evalueren of verbeteringen die we doorvoeren het gewenste resultaat hebben: meer tevredenheid. Meer achtergrondinformatie vind je in dit artikel:  Net Promoter Score (NPS) en de impact voor Spend Cloud gebruikers.

We stellen de NPS-vraag vanaf versie 1.54 ook aan onze app-gebruikers. Zo kunnen wij gericht voor de Spend Cloud App verbeteringen doorvoeren.

Concept declaraties (Experimentele functie)
Je kunt in de app nu concept declaraties opslaan. Zo kun je een half afgemaakte declaratie op een later moment aanvullen.

Je kunt aangeven of je deze functionaliteit wel of niet wilt activeren in jouw app. Op het moment dat je een experimentele functie activeert, kunnen wij gedurende de testperiode om feedback vragen. Ook kun je zelf op elk moment feedback geven over de functie. Na de testperiode, zal de functie voor iedereen toegankelijk zijn (zonder dat je deze moet aanzetten).

Activeer de nieuwe functie via het Overzicht > Instellingen > Experimentele functies.

Deze functionaliteit is momenteel alleen beschikbaar in de app. In de webversie van de Spend Cloud kun je declaraties niet opslaan zonder alle verplichte velden te hebben ingevuld. Wel kun je nog niet verzonden declaraties bewerken.

Releasewebinar

Wij praten je tijdens de maandelijkse releasewebinars graag bij over de laatste verbeteringen in onze software. Bekijk de opname hieronder: