Periode afsluiten in de App

Om een periode af te sluiten in de App moet je de volgende stappen volgen:
  1. Open de App en login
  2. Klik op de pas die het Pasboek voorstelt
  3. Klik op de drie-puntjes rechtsboven
  4. Klik op Periodes
  5. Selecteer de periode die je kunt en gaat afsluiten
  6. Klik op SLUIT DEZE PERIODE
  7. Optioneel: indien jullie organisatie gebruik maakt van Kasgeld, dan moet je een Kastelling toevoegen.
  8. Optioneel: Vul de kastelling in door achter de voorgestelde bankbiljetten en munten de aantallen in te voeren
  9. Optioneel: Na de kastelling klik je op PERIODE AFSLUITEN
  10. De periode is nu afgesloten. Indien de periode moet worden beoordeeld dan staat deze periode nu klaar ter beoordeling. Indien dit niet het geval is dan staat het pasboek met de desbetreffende periode bij het onderdeel Kas & Pas / Exporteren en kan jullie administratie de periode exporteren naar het financieel pakket.