Rapportage

In het menu-onderdeel Rapportage kun je financiƫle rapportages genereren om inzicht te krijgen in de totale kosten die zijn afgeboekt met betrekking tot een specifiek contract.

Hoe werkt dit menu?

De Spend Cloud berekent de kosten van een contract aan de hand van de geselecteerde periode. Dit gebeurt op basis van de codering die is aangemaakt bij de contractperiode.

Er wordt op deze pagina niet naar een verplichting (welke is aangemaakt op basis van het contract) gekeken en eventueel gekoppelde factuurregels worden ook buiten beschouwing gelaten.

Aan de linkerkant van het overzicht kun je met behulp van de selectiefuncties specifieke rapportages genereren. Zo kun je bijvoorbeeld een overzicht samenstellen van alle contracten in een bepaalde periode, alle contracten per kostenplaats of alle contracten per administratie.

Wanner je op het contract klikt kun je ook specificaties zien, zoals een grootboekrekening of kostenplaats.

Indien gewenst kun je ook een export van het gemaakte overzicht draaien door bovenin het scherm op CSV- of Excel-export te klikken. Je ontvangt dan een handig overzicht met alle gevonden contracten en specificaties.