Statistieken Inkoop

Op de statistieken-pagina van Inkoop kun je verschillende statistieken inzien met betrekking tot het gebruik van de module Inkoop. In dit artikel vind je voorbeelden met korte toelichting van verschillende soorten statistieken.

Door op de knop 'Exporteer alle leveranciers met ...' te klikken, genereer je een csv-bestand met een overzicht van alle leveranciers die betrekking hebben op deze statistiek.

Leveranciers met het hoogste totaalbedrag

*Overzicht van de leveranciers waar het het hoogste totaalbedrag bij is besteld

Leveranciers met de meeste orders

*Overzicht van de leveranciers met de meest geplaatste orders

Leveranciers met de meeste te late leveringen

*Overzicht van de leveranciers met de meeste late leveringen

Met behulp van de selectievelden aan de linkerkant, kun je analyses specificeren: