Themawebinar: Administratie-instellingen

Voorkom fouten en handmatig werk met administratie-instellingen

Benieuwd hoeveel jij zelf kunt instellen om fouten en handmatige handelingen te voorkomen? Bekijk de themawebinar waarin we laten zien:
  1. Dat het afsluiten van een periode kan helpen fouten voorkomen
  2. Dat je handmatige mutaties kunt voorkomen
Let op: dit is anders dan een masterclass, waarin we stap voor stap door jouw Spend Cloud heen lopen. Tijdens een themawebinar voorzien we je van informatie, waar je op een later moment mee aan de slag kunt.
Kijk hier de opname terug en download de slides onderaan deze pagina. Dit is het portalartikel waar we in de webinar naar refereren.