Augustus release 2020

Module Factuurverwerking
Waarschuwing bij meerdere gebruikers op één pagina

Op het moment dat je een factuur gaat coderen die iemand anders al aan het bewerken is, zal er een melding worden getoond bovenaan de pagina. In de melding zal te zien zijn welke collega in dezelfde factuur aan het werk is.

Deze functionaliteit zal stapsgewijs worden uitgerold. Later willen we dit ook beschikbaar maken op andere pagina’s.

Aanpassingen in het matchingscherm

Het nieuwe matchingscherm, waarover we al vaker hebben geschreven, zal deze maand live gaan! Naast een paar visuele wijzigingen in het matchingscherm, kun je straks per leverancier instellen of je orders van die leverancier wilt matchen op basis van het geleverde orderbedrag of het openstaande orderbedrag.

Module Verplichtingen
Rechten voor het aanpassen van de status van een verplichting

Het is nu mogelijk om gebruikers rechten te geven om alleen de status van een verplichting aan te passen. Dit doe je in het rechtenoverzicht. De gebruikers met deze rechten kunnen de status van een verplichting wijzigen naar actief of passief.

Nieuw in de Spend Cloud app

Nieuwe manier van inloggen

Vanaf versie 1.35 werkt het inloggen op de app via een vernieuwd systeem. Gebruikers zullen hier weinig van merken. Gebruik je de app al, dan blijf je ingelogd. Nieuwe gebruikers moeten voortaan inloggen met hun e-mailadres in plaats van met hun gebruikersnaam.

Bekijk ook de relasewebinar waar deze wijzigingen worden toegelicht:

Werkt de video niet? Probeer deze link: Releasewebinar augustus