December release 2020

Nieuw in de Spend Cloud

Meerdere relaties tegelijk bewerken

Boven het relatie-overzicht is er een nieuwe knop beschikbaar: ‘Meerdere bewerken’. Met deze knop kun je een aantal instellingen voor meerdere relaties tegelijk bewerken.

Iedereen met de rechten om Relaties te bewerken krijgt automatisch de rechten om meerdere relaties tegelijk te kunnen bewerken. Je vindt de optie in de Rechten onder Applicatiebeheer> Algemeen> Relaties > Meerdere bewerken
Rechten Meerdere bewerken

Module Factuurverwerking
Standaard omschrijving voor de factuurregel met tags

Bij het instellen van een standaard omschrijving voor een factuurregel, kun je nu gebruik maken van tags. Je kunt de tags die je wilt gebruiken gewoon aanklikken. Zo hoef je niet alles over te typen.
Tags omschrijving factuurregel

Module Kas & Pas
bunq bankboeken in collectief coderen

Als in jouw omgeving 'Collectief coderen' is ingeschakeld, kun je daar nu ook de nieuwe transacties van bunq bankboeken terugvinden. Zo kunnen alle boekingen nu vanuit dezelfde pagina worden gecodeerd.

Nieuw in de Spend Cloud app

App-versie 1.42 en 1.43

Inzicht in details bij periode-beoordelen

Sinds versie 1.40 kun je een kas- en pasperiode beoordelen in de app. Vanaf versie 1.41 zijn daarbij ook de verschillende details inzichtelijk, zoals de kastelling, saldo-details, extra informatie over een boeking en de statushistorie van de periode.

Bijlagen inzien bij de factuur

In versie 1.39 werd het mogelijk om bijlagen bij een factuur in te zien. Je kunt nu ook de XML- en CSV-bestanden openen.

Systeem- en organisatieberichten

Met de release van versie 1.43 wordt het mogelijk om systeem- en organisatieberichten (Applicatiebeheer>Algemeen>Mededelingen) in de app te zien. Dit zijn bijvoorbeeld berichten bij het vervangen van een collega, berichten vanuit jullie organisatie en berichten vanuit ProActive met informatie over de app.

Beoordelen en volgende

Na het beoordelen van een order of factuur keer je nu terug naar het dashboard. Dit is vervelend als je graag meerdere facturen of orders achter elkaar wilt beoordelen.

Via Instellingen > Voorkeuren > Achtereenvolgens beoordelen kun je vanaf de release van versie 1.43 aangeven dat je na een beoordeling direct doorgaat naar de volgende factuur of order.

Releasewebinar

Bekijk ook de releasewebinar waar deze wijzigen worden toegelicht: