Meerdere gebruikersaccounts op de Spend Cloud-app

Het is mogelijk om meerdere medewerkers op één telefoon gebruik te laten maken van de Spend Cloud-app. Dit is handig wanneer er bijvoorbeeld één telefoon beschikbaar is op een locatie waar meerdere personen een account hebben in de Spend Cloud. In dit artikel leggen we uit hoe je een account toevoegt en van account wisselt bij het gebruiken van de app.

Een account toevoegen op de app

In dit artikel vind je instructies over hoe je je kunt aanmelden in de app. Nu kan het zijn dat jij gebruik maakt van de app en jouw collega ook gebruikt wilt maken van dezelfde telefoon en app. Je kunt dan kiezen voor 'Account wisselen' in het inlogscherm:

Er wordt een scherm getoond waar je een ander account kunt toevoegen of kunt wisselen naar een ander account die al bekend is in de app. Kies voor 'Voeg een nieuw account toe' als je een account wilt toevoegen die nog niet in het lijstje staat. Er kan dan ingelogd worden zoals beschreven staat in dit artikel.

Staat de juiste naam al tussen het lijstje van accounts? Dan kun je daar op klikken en kan er ingelogd worden met de toegangscode die bekend is voor het betreffende account.

Een account verwijderen van de app

Als je een account wilt verwijderen, omdat je collega bijvoorbeeld uit dienst is, dan is dat ook mogelijk. Je vindt de simpele stappen om dit uit te voeren in dit artikel.