Oktober release 2020

Nieuw in de Spend Cloud

Releasenotes

De pagina met de releasenotes hebben wij een nieuwe plek gegeven. Deze pagina is nu te vinden in het uitklapmenu onder jouw naam (rechtsboven). Daarnaast is deze pagina nu ook voor iedereen beschikbaar. Je leest hier, kort en bondig, welke verbeteringen wij hebben doorgevoerd in de Spend Cloud. Dit zijn ook verbeteringen voor modules waar je misschien geen toegang voor hebt. Zoals je gewend bent, zullen we een aantal van deze verbeteringen verder toelichten in de maandelijkse releasemails.

Spend Cloud Portal

De Spend Cloud portal is voor iedereen bereikbaar. Met het vraagteken in het topmenu (de blauwe balk) van jouw Spend Cloud omgeving, heb je toegang tot de portal. Als je vanuit een willekeurige pagina in de Spend Cloud op het vraagteken klikt, kom je terecht in onze kennisbank. Daar kun je alle help-artikelen vinden.
Navigeer naar de Spend Cloud Portal

Daarnaast is er ook een community voor beheerders van de Spend Cloud. In de community kun je vragen stellen aan andere beheerders en ideeën posten om de Spend Cloud nog beter te maken. Deze ideeën komen terecht bij ons Product Management Team. Zij zullen beoordelen of een idee voor al onze gebruikers van toegevoegde waarde is om te ontwikkelen. Dan gaan we er graag mee aan de slag.

Tot slot, kun je in de portal tickets aanmaken voor onze Supportafdeling voor vraagstukken waar je met de handleidingen of hulp van andere gebruikers, niet uitkomt.

Voor beheerders is er een Community Instructie beschikbaar. Voor alle andere gebruikers is de Spend Cloud Portal Instructie beschikbaar.

Ben jij klaar voor de volgende stap in praktische Spend kennis en Spend procesoptimalisatie? Dan nodigen we je graag uit een kijkje te nemen in de Spend Cloud portal.

Nieuw in de Spend Cloud app

App-versie 1.37 en 1.38
Het scheiden van acties bij vervanging

In de release van 1.36 hebben wij jouw eigen acties en die van de medewerker die je vervangt al van elkaar gescheiden. Vanaf dat moment kon je alleen nog switchen tussen deze accounts via de Instellingen-pagina. Vanaf versie 1.37 kun je nu nog sneller switchen door gebruik te maken van een bericht op het dashboard. Dit bericht is zichtbaar op het moment dat je iemand vervangt.

Nieuwe menustructuur in de app

Het versimpelen van de menustructuur staat in de release van 1.38 centraal. Na het updaten naar deze versie (al beschikbaar voor iOS en Android) zie je nog maar twee opties onderaan in het menu. Zo kun je naar het dashboard navigeren en naar een overzichtsmenu met alle pagina’s.

In een latere release zullen wij ook een notificatie-optie toevoegen die een verzameling toont van alle berichten zoals push notificaties, systeemmeldingen en correspondentie.

Nieuwe mogelijkheden voor bunq passen

Twee veel gehoorde wensen vanuit onze gebruikers zijn het wijzigen van de pincode en het blokkeren en deblokkeren van bunq passen via de Spend Cloud app. Met de release van 1.38 is dit mogelijk. Wanneer je hier rechten voor hebt, kun je via de pas-instellingen, zowel de pincode van de pas wijzigingen als de pas blokkeren en deblokkeren.

Bekijk ook de releasewebinar waar deze wijzigingen worden toegelicht: