Workshop: Spend Cloud App

Hoe werkt de app en hoe kan ik de app in mijn voordeel gebruiken?

Inkoop en Factuurverwerking

Wanneer collega’s in het veld met de Spend Cloud App aan de slag gaan, kunnen ze veel prettiger werken. Facturen en orders zijn binnen een paar klikken goedgekeurd en leveringen registreren is een eitje. En dat zonder dat je een computer op hoeft te starten! Kortom: minder gedoe voor collega’s in het veld en jouw processen gaan meteen sneller. Een win-winsituatie. Daarom bespreken we in deel 1 van de workshop:
  1. Hoe je de app kunt koppelen als je deze voor het eerst moet instellen
  2. Hoe je eenvoudig kunt inloggen in de app
  3. Hoe je de app kunt gebruiken om factuurverwerkingsprocessen te vereenvoudigen en versnellen
  4. Hoe je de app kunt gebruiken om inkoopprocessen te vereenvoudigen en versnellen.
Je kunt bij de Visma | ProActive supportafdeling een rapportage aanvragen over hoeveel apparaten aan de omgeving van jouw organisatie gekoppeld zijn.
Voor meer informatie over wat we tijdens de workshop behandelen, kun je deze artikelen raadplegen:
  1. Hoe kan ik de app installeren op een iOS apparaat? https://support.spend.cloud/portal/nl/kb/articles/ios-app-installeren
  2. Hoe kan ik de app installeren op een Android apparaat? https://support.spend.cloud/portal/nl/kb/articles/spend-cloud-app-installeren-android
  3. Hoe koppel ik de app? https://support.spend.cloud/portal/nl/kb/articles/inloggen-in-de-app
  4. Hoe kan ik instellingen van de app aanpassen aan mijn voorkeuren? https://support.spend.cloud/portal/nl/kb/articles/instellingen-in-de-app
  5. Je eigen telefooninstellingen aanpassen voor een nóg gebruiksvriendelijkere ervaring.
Kijk de opname hier terug:

Kas & Pas en Declareren

Tijdens workshop 2 over de Spend Cloud App laten we zien:
  1. Hoe je een bon uploadt met je telefoon (met automatische uitsnijding zodat het eruit ziet als een scan!)
  2. Hoe de app het bedrag en de datum van een bon herkent en automatisch invult
  3. Welke voordelen de app met Kas & Pas/Declareren biedt
Kijk hier de opname terug: