De aansprakelijke paseigenaar

In de pasinstellingen van een Spend Cloud Card, kan je een aansprakelijke paseigenaar instellen. Hiervoor navigeer je naar Applicatiebeheer / Kas & Pas / Pasbeheer en bewerk je de Spend Cloud Card door op het potloodje te klikken. Onderin vind je het veld 'Aansprakelijke paseigenaar':

Kies hier de medewerker die óók geregistreerd staat als betreffende pashouder in een rol.

Waarom is het belangrijk een aansprakelijke paseigenaar aan te wijzen?

Het is om drie redenen belangrijk om voor elke Spend Cloud Card een aansprakelijke paseigenaar aan te wijzen.

1.) Alleen de aansprakelijke paseigenaar kan online betalingen bevestigen via de Spend Cloud App. Dit is een verplicht onderdeel dat door de aansprakelijke paseigenaar geactiveerd moet zijn om online betalingen te kunnen doen.

2.) Alleen de aansprakelijke paseigenaar kan de pas toevoegen aan zijn of haar wallet om te betalen met Apple Pay. Zonder een aansprakelijke paseigenaar, kan er met de pas niet betaald worden via Apple Pay.

3.) Je kunt door het instellen van een aansprakelijke paseigenaar bijhouden wie de eindverantwoordelijke is voor de pas en de betalingen die ermee gedaan worden.