Berichten op het dashboard plaatsen

In het menu-onderdeel Mededelingen onder het algemene applicatiebeheer, kun je mededelingen aanmaken die bij gebruikers of andere beheerders op het dashboard komen te staan. Je vindt hier ook een overzicht van alle eerder aangemaakte mededelingen.

Mededeling toevoegen

Klik bovenaan het mededelingen-overzicht op ‘Toevoegen’. Je kunt ervoor kiezen om de nieuwe mededeling te tonen voor alle gebruikers of gebruikers die toegang hebben tot een bepaalde module binnen Spend Cloud. Daarnaast kun je nog aangeven of de mededeling zichtbaar moet zijn voor gebruikers of voor beheerders. Je kunt afhankelijk van jouw instellingen de mededeling in verschillende talen toevoegen. Tot slot kun je aangeven of de mededeling gelijk actief moet zijn of je kunt de mededeling eerst op ‘passief’ zetten om hem later te activeren. Door een datum in te vullen bij ‘Geldig tot’ kun je aangeven tot wanneer het bericht getoond moet worden.