Koppeling Accountview

Er dient een importdefinitie in Accountview te worden geconfigureerd. Dit kan op basis van een exportdefinitie die ProActive heeft opgesteld. In deze exportdefinitie staat in welke kolom wij welke informatie meegeven aan Accountview. Als er vragen zijn voor het aanmaken van een importdefinitie in Accountview, adviseren wij om gebruik te maken van jullie contactpersoon bij Accountview.

Exportdefinitie ProActive Kas & Bank – Accountview