Instructies om te betalen voor producten en diensten

De Spend Cloud biedt één volledige oplossing voor alle zakelijke uitgaven: van het gehele Purchase to Pay proces tot slimme betaalpassen voor medewerkers.

Er zijn in de Spend Cloud verschillende modules die ondersteunen in het doen en verwerken van zakelijke uitgaven. Een betaling kan je op verschillende momenten in het uitgave-proces doen. In onderstaand overzicht kan je zien welke oplossing gebruikt kan worden naar jullie voorkeuren wat betreft het betaalmomet

Staat hier een oplossing tussen waar jullie (nog) geen gebruik van maken, maar wel interesse in hebben? Neem dan contact op met je account manager binnen Visma | ProActive. Bel gerust naar ons algemene telefoonnummer mocht je de contactgegevens nodig hebben: (+31) 23 54 22 299.

Onze oplossingen vertalen zich naar modules, waarover je meer informatie leest in onderstaand overzicht:

Overigens lopen een aantal van bovenstaande modules in elkaar over. Zo kan je facturen (in de factuurverwerkingsmodule) automatisch laten goedkeuren op basis van bestellingen (inkoopmodule).  Welke module of modules het best past /passen bij de werkwijze van jouw organisaties, kun je altijd met vrijblijvend met je account manager bespreken.