Logboek van inlogsessies van gebruikers

Als een medewerker inlogt in Spend Cloud, wordt dit geregistreerd in het Logboek. Hier kun je eventuele foutmeldingen bij het inloggen inzien en controleren welke medewerkers er inloggen in Spend Cloud. Je vindt het logboek onder Applicatiebeheer / Organisatie / Logboek.

Informatie in het Logboek

Met de selectiecriteria kun je een logboek genereren per medewerker en/of voor een specifieke periode. Als je het veld ‘Medewerker’ leeg laat, kun je een overzicht genereren van alle medewerkers die hebben ingelogd in een bepaalde periode.

Het logboek omvat de volgende gegevens:
  1. Datum en tijdstip van het inloggen;
  2. Van welk IP-adres de medewerker heeft ingelogd;
  3. Naam van de medewerker;
  4. Eventuele foutmeldingen bij het inloggen, bv. een verkeerde gebruikersnaam- en wachtwoord-combinatie.
Zie je in het Logboek terug dat het een medewerker (herhaaldelijk) niet lukt om in te loggen? Kijk dan hier

Afbeelding: voorbeeld van een logboek, met onder 'Inlogfout' de reden waarom het een gebruiker niet lukte om in te loggen. Omdat het veld 'Medewerker' is leeggelaten, worden de inlogsessies van alle medewerkers getoond.