PDF order instellingen

Bij de instellingen van de administratie kun je voor de PDF order een aantal instellingen naar voorkeur aanpassen. Je kunt deze instellingen aanpassen door naar Applicatiebeheer > Algemeen > Administraties te gaan en de administratie te bewerken via het potloodje. Onder het kopje Order PDF instellingen kunnen de volgende instellingen vervolgens aangepast worden:

-Gewenste factuurwijze
-Telefoonnummer (Afdeling inkoop)
-E-mailadres (Afdeling inkoop) *
-Logo t.b.v. inkooporder
-Tekst PDF order centreren (midden)
-Gegevens op PDF order  > keuze uit persoonlijke gegevens of gegevens van de organisatie

Voor het Logo t.b.v. de inkooporder wordt geadviseerd om een .jpg te uploaden, daar deze vaak het mooist verwerkt wordt.

Ook is het mogelijk om nog wat overige instellingen m.b.t. de PDF inkooporder aan te passen binnen de administratie. Hiervoor ga je ook naar naar Applicatiebeheer >Algemeen > Administraties. Het enige verschil is dat je de administratie vervolgens opent met het loepje. Onderaan de administratie zie je het onderdeel Vertalingen staan. Per taal kan d.m.v. bewerken via het potloodje het volgende ingevuld of aangevuld worden:

Standaard wordt bij het onderwerp van de e-mail van een PDF inkooporder de naam van de organisatie + het betreffende ordernummer meegestuurd naar de leverancier. Alles wat je extra in de regel Onderwerp e-mail toevoegt, zal achter het ordernummer extra worden bijgevoegd.