Gebruikershandleiding Contractbeheer - Een contract registeren, bevestigen en beoordelen (verlengen of beëindigen)

Gebruikershandleiding Contractbeheer - Een contract registeren, bevestigen en beoordelen (verlengen of beëindigen)

In deze handleiding wordt je verwezen naar verschillende pagina’s binnen de Spend Cloud Portal. Als je ze stapsgewijs volgt, krijg je een volledig beeld van het gehele proces betreft het contractmanagement proces .

1. Inloggen
  2. Spend Cloud Dashboard
  3. Contract registeren
  4. Contract betrokkenen
  5. Contract bevestigen
  6. Contract beoordelen
  7. Contract verlengen of beëindigen
  8. Archief