Gebruikershandleiding Kas & Pas - Pasbeheer, boekingen en beoordelen (Pasmedewerker en pasverantwoordelijke)

Gebruikershandleiding Kas & Pas - Pasbeheer, boekingen en beoordelen (Pasmedewerker en pasverantwoordelijke)

In deze handleiding wordt je verwezen naar verschillende pagina’s binnen de Spend Cloud Portal. Als je ze stapsgewijs volgt, krijg je een volledig beeld van hoe je als pasmedewerker kunt werken met een gecombineerd pasboek en hoe je als pasverantwoordelijke een periode kunt beoordelen en rapportages kunt zien.

1. Inloggen
  2. Spend Cloud Dashboard
  3. Pas blokkeren
  4. Pincode pas bekijken of wijzigen
  5. 3DS instellen (Spend Cloud Card)
  6. CVC genereren (bunq mastercard)
  7. Transactie coderen
  8. Boeking toevoegen
  9. Periode afsluiten
  10. Periode beoordelen
  11. Rapportage Kas & Pas
  12. App - Boekingen coderen
  13. App - Periode afsluiten
  14. App - Periode beoordelen