Het archief van Factuurverwerking

In het menu-onderdeel Archief van Factuurverwerking vind je alle facturen terug die ooit aan jou zijn toegekend. In het overzicht kun je de status terugvinden van een factuur. Door op een factuurregel te klikken, kom je op een pagina met alle informatie over de betreffende factuur.

Statussen

Archief op regelniveau

Door bovenaan het overzicht op deze knop ‘Archief op regelniveau’ te klikken wordt het archief op regelniveau weergegeven. Dit overzicht  geeft op gedetailleerd niveau inzicht in welke kosten er momenteel in omloop zijn. Je kunt zo gemakkelijk specifieke factuurregels terugvinden en een specifiek overzicht creëren van bijvoorbeeld alle kosten die zijn geboekt op een bepaalde kostenplaats.

Factuur weergeven

Door op het vergrootglas-icoon achteraan een factuur of op een regel zelf te klikken, worden de gegevens van de factuur weergegeven.

Bovenaan deze pagina, kun je een  door op ‘Mening vragen’ te klikken een vraag uitzetten naar een collega of extern contactpersoon betreft de factuur. De correspondentie die hieruit voortkomt kun je terugvinden bij de knop ‘Correspondentie’ onder de factuurscan.

Onder de factuurregels kun je bekijken wie er wanneer verantwoordelijk is geweest voor de factuur. Standaard wordt niet de gehele historie weergegeven. Klik op het driehoekje om deze te bekijken.

Gekoppelde bestanden
Helemaal onderaan de pagina zie je een overzicht van alle gekoppelde bestanden. Als je (nog) een bestand wilt toevoegen klik je op het ‘+’-icoon.

Ben je applicatiebeheerder en wil je weten hoe je gebruikers inzage geeft in het archief van Factuurverwerking? Bekijk dan eens dit artikel.